sobelkustens blogg

Alla inlägg den 4 februari 2013

Av sobelkusten - 4 februari 2013 21:04

Nu har det rullat på. Tiden springer iväg och vi är redan i februari. Det har varit ganska mycket jobb efter hemkomsten från semestern och det är inte slut än. En hel del sköna avbrott från arbete blir det i alla fall och helgen som var bjöd på ett härligt vinterväder med riktig "vårkänning". 

                                    Det blev ett par riktiga långpromenader med tjejerna i skogen.

Vi hann även med en tripp till fastlandet. Övernattade hos kusinen utanför Enköping och fortsatte sedan till Norberg! Vi var 3st i bilen och alla skulle tävla var sitt lopp!! Ibland gör man lite "annorlunda" saker. Sky var jättefin och gjorde ett jättebra agilitylopp. Det räckte till en 2:a plats och den där sista pinnen som vi ville ha. Nu kan vi tävla klass 2 i både hopp och agility.


 


Dessutom kanske det inte blir så mycket agility i vår om hon blir dräktig. Hon är parad för två veckor sedan och det är bara att hålla tummar och tassar för lite valpar!



 

Idag är det 11 år sedan dessa tre sötisar såg dagens ljus. Micco, Sindy och Jambo.



 

Småtjejerna poserar! Lilla Poa och Flow!


Som avslut på helgen blev det den årliga revyn som i år heter "Rasrisk. Den var riktigt rolig och bra! Agne bjöd sen på trerätters, en härlig avslutning på helgen! Nu dags för ny vecka och nya tag!

Ovido - Quiz & Flashcards