sobelkustens blogg

Alla inlägg den 20 januari 2014

Av sobelkusten - 20 januari 2014 21:00

    

Tänk att hon redan är 10år! jag förstår inte vart tiden tar vägen. Det känns som igår när vi åkte till Stockholm och hämtade henne! Den lilla svarta med sitt blåa öga.  


           

Igår den 19/1 blev hon alltså 10. Pigg och glad är hon och ännu märks ingen ålder. Hennes kull 2008 på sju fina valpar är spridda och finns i Tyskland, Holland, Norge och Sverige.  

            


Vår Belle som ju närmar sig 13 börjar bli lite stel i bakpartiet men är också hon ännu pigg och glad. Inte att förglömma att Ellie snart blir 9. Ja tiden springer.


Vi har fått lite snö här nu och det är precis lagom med det lilla snötäcket. man kan gå i skogen som vanligt och hundarna är torra och fina. Ljusare blir det för varje dag också och det är skönt.



Igår tränade jag Sky för första gången på tre veckor. Hon var jätteglad och verkade väldigt fräsch och jag börjar hoppas att vi snart ska kunna tävla igen. Plockade en fästing på henne idag och det kändes inte ok vid 4 minusgrader...

   

För övrigt rullar det på och planeringen inför eventuellt kommande valpar, kennelträff och midsommartävling är i full gång. Däremellan blir det ju lite "vanligt" arbete förstås och det är roligt det också! Ha det!  

Ovido - Quiz & Flashcards