sobelkustens blogg

Alla inlägg den 3 mars 2013

Av sobelkusten - 3 mars 2013 20:31

Ja, så är vecka 9 över och sportlov på Gotland. Jag har sportat så mycket jag kunnat. Följt med i skid-VM och Årets Vasalopp bland annat. Idag var jag utomhus för första gången sen jag bröt benet. Har varit rädd att halka och förvärra skadan. Dock börjar det gå ganska bra att förflytta sig nu och jag vågar stödja en del på benet. På onsdag blir det koll! Bara att hålla tummarna att det läker som det ska.


Idag följde jag med till Mulde och fick titta på hundar och agility, härligt! Det var fjärde och sista deltävlingen av Gotlandscupen som avgjordes. Gamla Belle snart 12 fick springa ett par lopp och det blev någon rivning men vad skoj hon hade! Dessutom vann hon Cupen för largehundar! Vilken järnlady detta är!! Lilla Poa gjorde också bra ifrån sig och Anna fick även springa med min hund, Ellie och det gick riktigt bra!

  

Detta har också varit en vecka med flera besök från nära och kära! Så trevligt det varit!


Det börjar dra ihop sig för valpning nu och det är klart nervöst, hoppas allt går bra! Zushi är rätt tjock nu och Sky börjar runda till sig. Sky har dock tre veckor kvar men börjar redan leta plats och bädda för de små.

Har blivit serverad Tacobuffé ikväll. Riktigt gott! Nu blir det Johan Falk och sen försöka lägga benet i rätt "sovställning"!

 

Go'söndag!

Ovido - Quiz & Flashcards