sobelkustens blogg

Alla inlägg den 8 mars 2013

Av sobelkusten - 8 mars 2013 18:44

Det blev en ganska händelserik vecka trots att man sitter med gipsat ben och inte kan göra så mycket. Har i alla fall varit utanför dörren några gånger nu. Det är så skönt att se att det blir ljusare och att solen tittar fram mer och mer! Det enda negativa är väl att hundarna släpar in en hel del grus.... Men det får gå, det är en petitess!

I onsdags var det dags för röntgen och det avlöpte väl. Får fortsätta med samma gips och ska sen få något som kallas Brolinstövel. Vi får väl se hur det går, men den ska man i alla fall kunna ta av.

I onsdags kväll blev jag "gäsänkling" eftersom Agne for till Sälen för att åka skidor och lyssna på Pistoff, ganska avis faktiskt. Bara han inte också kommer hem i gips...

Onsdagen fortsatte i ett högt tempo genom att Zushi satte igång att valpa.Det var 6 dagar tidigt så det kändes oroligt men valparna var stora och starka så de var "färdiga" och Zushi är en jätteduktig mamma.

Det är fantastiskt att kunna sitta här på Gotland och följa kullen som bor i Danmark hos Gitte.

Det blev 4 st, varav två hanar och två tikar precis som det var i Zushis egen kull. Nu blir det spännande att följa de små och se hur det utvecklas. Här hemma börjar Sky leta plats och vanka lite av och an. Hon uppsöker mig väldigt ofta och är väldigt sällskapssjuk. Dags att ta fram valplådan.Det är bara drygt två veckor kvar nu.

Önskar alla en trevlig helg, vet att många ska tävla denna helg så jag önskar alla härliga "Sobelkustare" lycka till!

Själv får jag kolla melodifestivalen och tror jag får lite tvåbent sällskap i morgon i alla fall!



Ovido - Quiz & Flashcards